У Львові – події, мистецтво, життя



Сторінка додана 12:21, 21 Січня, 2013

Email this to a friendНадіслати по Email                      Printable versionДрук

Фільм “Тиранозавр”

Фільм “Тиранозавр” thumbnail

22-27.01.2013
17:00

Кінозал Львівського палацу мистецтв

Мелодрама
Великобританія / 2011 / 92 хв.
Режисер: Педді Консідайн
У ролях: Пітер Муллан, Олівія Коулман, Арчі Лал, Джаґ Сангера.

Нагороди:
- Премія BAFTA в номінації Кращий дебют, 2012
- Гран-прі журі та Приз за режисуру в категорії Драматичний фільм на МКФ Sundance, 2011
- Премії Британського незалежного кіно в категоріях «Кращий британський незалежний фільм», «Кращий режисерський дебют» та «Краща акторка», 2011
- Приз журналу Empire в категорії «Найкраща акторка», 2012
- Приз в категорії «Найкраща акторка» МКФ у Чікаго, 2011

Немолодий уже Джозеф зустрічає свою однолітку Ханну, і між ними одразу виникає симпатія. Все виглядає як початок тихої ліричної історії – та ви не знаєте Джозефа, завсідника пабів і любителя добряче хильнути,– адже дуже швидко він перетворюється на неприборканого «доісторичного ящура».

Ціна квитка: 15 грн.

Фільм демонструється українською мовою

Педді (Патрік) Консідайн народився у 1974 році у Бартон-на-Тренті, Стаффордшир, Велика Британія. Навчався театральному мистецтву в Бартон Колледжі, де познайомився з Шейном Медоузом, сьогодні – відомим британським режисером, який свого часу запропонував Консідайну його першу роль у фільмі «Кімната для Ромео Брасса» (1999). У 2005 році, вже будучи відомим та успішним британським актором, Педді Консідайн отримав роль у фільмі «Нокдаун», де грав разом із Расселом Кроу та Рене Зеллвегер. Після цього були невеликі, але пам'ятні ролі у таких фільмах, як «Типу круті легаві» (2007), «Ультиматум Борна» (2007), «Субмарина» (2010). «Тиранозавр» – дебют Педді Консідайна у якості сценариста та режисера, що забезпечив йому премію BAFTA в номінації «Видатний дебют».

Вибрана фільмографія (актор)
2010 – Субмарина / Submarine
2009 – Ле Донк та Скор-се-зе / Le Donk & Scor-zay-zee
2007 – Ультиматум Борна / The Bourne Ultimatum
2007 – Типу круті легаві / Hot Fuzz
2005 – В дурмані / Stoned
2004 – Моє літо кохання / My Summer of Love
2002 – В Америці / In America
2002 – Цілодобові тусовщики / 24 Hour Party People
1999 – Кімната для Ромео Брасса / A Room for Romeo Brass

Преса про фільм "Тиранозавр"
Ви не знайдете кращої акторської гри за останні часи, ніж гра Муллана та Коулман, які – в ідеальному світі – на цьому тижні мали б отримати номінації на Оскар.
Toronto Star

Він створив сильну та несамовиту історію, позначену темними моментами співчуття та гумору, та водночас – сповнену відчуттям спокути посеред насильства та вбивства домашніх тварин.
Screen

Персонажі, діалоги, сюжет та зйомки – все демонструє гідність, естетичну міць, яка свідчить, що «Тиранозавр» – у прекрасній формі для Санденсу [фестивалю].
Variety

Цей фільм, сконцентрований на персонажах, «тримає» увагу глядача не гірше крутого триллера, та водночас наділений таким емоційним змістом, який «триматиме» вас ще дуже довго.
Empire

Фільм про те, що жорстокий спосіб життя рано чи пізно буде покараний – інколи фізично, завжди – психологічно. Не те, щоб це особливо глибока чи унікальна ідея, проте Консідайну вдається втілити її з щирістю та переконливістю.
Time Out London

Педді (Патрік) Консідайн народився у 1974 році у Бартон-на-Тренті, Стаффордшир, Велика Британія. Навчався театральному мистецтву в Бартон Колледжі, де познайомився з Шейном Медоузом, сьогодні – відомим британським режисером, який свого часу запропонував Консідайну його першу роль у фільмі «Кімната для Ромео Брасса» (1999). У 2005 році, вже будучи відомим та успішним британським актором, Педді Консідайн отримав роль у фільмі «Нокдаун», де грав разом із Расселом Кроу та Рене Зеллвегер. Після цього були невеликі, але пам'ятні ролі у таких фільмах, як «Типу круті легаві» (2007), «Ультиматум Борна» (2007), «Субмарина» (2010). «Тиранозавр» – дебют Педді Консідайна у якості сценариста та режисера, що забезпечив йому премію BAFTA в номінації «Видатний дебют».

Вибрана фільмографія (актор)

2010 – Субмарина / Submarine

2009 – Ле Донк та Скор-се-зе / Le Donk & Scor-zay-zee

2007 – Ультиматум Борна / The Bourne Ultimatum

2007 – Типу круті легаві / Hot Fuzz

2005 В дурмані / Stoned

2004 – Моє літо кохання / My Summer of Love

2002 – В Америці / In America

2002 – Цілодобові тусовщики / 24 Hour Party People

1999 – Кімната для Ромео Брасса / A Room for Romeo Brass

ПРЕСА ПРО ФІЛЬМ «ТИРАНОЗАВР»

Ви не знайдете кращої акторської гри за останні часи, ніж гра Муллана та Коулман, які – в ідеальному світі – на цьому тижні мали б отримати номінації на Оскар.

Toronto Star

Він створив сильну та несамовиту історію, позначену темними моментами співчуття та гумору, та водночас – сповнену відчуттям спокути посеред насильства та вбивства домашніх тварин.

Screen

Персонажі, діалоги, сюжет та зйомки – все демонструє гідність, естетичну міць, яка свідчить, що «Тиранозавр» – у прекрасній формі для Санденсу [фестивалю].

Variety

Цей фільм, сконцентрований на персонажах, «тримає» увагу глядача не гірше крутого триллера, та водночас наділений таким емоційним змістом, який «триматиме» вас ще дуже довго.

Empire

Фільм про те, що жорстокий спосіб життя рано чи пізно буде покараний – інколи фізично, завжди – психологічно. Не те, щоб це особливо глибока чи унікальна ідея, проте Консідайну вдається втілити її з щирістю та переконливістю.

Time Out London



Варто прочитати:






 

Погода

Last Added Events

Сьогодні

most interesting

Туристичне спорядження у Львові

Туристичне спорядження у Львові Магазин туристичного спорядження Gorgany.com. Львів, вул Гнатюка 13, тел: 2555142, www.gorgany.com

Останні коментарі



Варто прочитати: