У Львові – події, мистецтво, життя



Сторінка додана 12:36, 12 Серпня, 2013

Email this to a friendНадіслати по Email                      Printable versionДрук

Концерт групи Wolna Grupa Bukowina

Концерт групи Wolna Grupa Bukowina thumbnail

13.08.2013
19:30

Picasso

За підтримки консульства Польщі в Україні 13 серпня о 19:30 в клубі Picasso відбудеться виступ легенди польського арт-року групи Wolna Grupa Bukowina.

Вхід вільний.

Wolna Grupa Bukowina була заснована на початку 70-х років в Busku-Zdroju Войтеком Белоном, учнем місцевої середньої школи, який запросив до колективу шкільну подругу Гражину Кулавік і кілька інших учнів. Група дебютувала на студентському фестивалі “Туристичних Пісень”.

У 1985 році, після смерті Войцеха Белона – засновника Wolna Grupa Bukowina – гурт припинив свою діяльність. І возз'єднання відбулося лише на початку 90-х років.

У 2010 році група була нагороджена бронзовою медаллю "Zas?u?ony Kulturze Gloria Artis".

У даний час членами групи Wolna Grupa Bukowina є:
- Gra?yna Kulawik – вокал;
- Wojciech Jaroci?ski – вокал, гітара;
- Wac?aw Juszczyszyn – вокал, гітара;
- Wojciech Maziakowski – бас;
- Marek Zarankiewicz –  барабани;
- Krzysztof ?es?awski – гітара.

Дискографія:
- 1978 - "Jan Wo?ek, Wolna Grupa Bukowina";
- 1991 — "Bukowina";
- 1994 - "Niechaj zabrzmi";
- 1995 — "Sad";
- 1999 - "Pie?? ?agodnych";
- 2001 - "S?onecznik, Antologia";
- 2003 - "Bukowina / Sad".



Варто прочитати:






 

Погода

Last Added Events

Сьогодні

most interesting

Туристичне спорядження у Львові

Туристичне спорядження у Львові Магазин туристичного спорядження Gorgany.com. Львів, вул Гнатюка 13, тел: 2555142, www.gorgany.com

Останні коментарі



Варто прочитати: