У Львові – події, мистецтво, життя



Сторінка додана 17:02, 20 листопадаа, 2013

Email this to a friendНадіслати по Email                      Printable versionДрук

Показ документального фільму «Живі»

Показ документального фільму «Живі» thumbnail

24.11.2013
17:00

Кінозал Львівського палацу мистецтв

24 листопада о 17:00 у Львівському Палаці мистецтв відбудеться соціальний показ документального фільму про голодомор «Живі».

Фільм «Живі» режисера Сергія Буковського створений у 2008 році, і за відгуками критиків та науковців є одним з кращих українських історичних фільмів останніх років, зокрема на тему голодомору.

В картині дві сюжетні лінії. В першій — описи подій голодомору від багатьох очевидців. Друга розповідає історію журналіста з Британії, який готував викривальні матеріали про великий голод.
Тривалість фільму 73 хвилини.

Вхід на показ вільний.

Про режисера
Сергій Анатолійович Буковський народився 18 липня 1960 р.
Український кінорежисер, Народний артист України.

Фільмографія:
«Завтра свято», «Дах» (1990),
«Дислокація» (1992),
«Знак тире» (1992),
«На Берлін!» (1995),
«Вілен Калюта. Реальне світло» (2000),
«Terra Vermelha. Червона Земля» (2001),
«Живі» (2008),
«Україна. Точка відліку» (2011)



Варто прочитати:






 

Погода

Last Added Events

Сьогодні

most interesting

Туристичне спорядження у Львові

Туристичне спорядження у Львові Магазин туристичного спорядження Gorgany.com. Львів, вул Гнатюка 13, тел: 2555142, www.gorgany.com

Останні коментарі


Варто переглянути


Варто прочитати: