У Львові – події, мистецтво, життя



Сторінка додана 17:39, 4 Грудня, 2013

Email this to a friendНадіслати по Email                      Printable versionДрук

Прем’єра українського документального фільму «Красна Маланка»

Прем’єра українського документального фільму «Красна Маланка» thumbnail

06-10.12.2013

Кінозал Львівського палацу мистецтв

6 грудня о 21:00 у Львівському Палаці мистецтв стартує прокат фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука «Красна Маланка».

“Красна Маланка” – 90-хвилинна стрічка, що веде нас долями жителів румунського села Красна, яке знаходиться на території України. Вони готуються до свята Маланки, свята, яке є знаковою подією  для кожного краснянина. Впродовж фільму герої розкривають усі деталі та значення цієї події у їхньому житті, демонструють своє ставлення до Маланки як метафори взаємозв’язку Людини та Природи, проявляючи тим самим власну етнічну самоідентифікацію. Народне карнавальне свято Маланки дає усвідомити єднання Людини та Природи, які у цих ритуалах стають одним цілим.

Компанія-виробник:  Національна кіностудія імені О.Довженка
Дитстрибьютор: ТОВ «Директорія кіно»
Мова фільму: Українська, румунська, російська
Країна виробництва: Україна

Розклад показів фільму в Палаці мистецтв:
6 грудня 21:00
7 грудня 17:00
8 грудня 17:00
9 грудня 21:00
10 грудня 21:00

Довідка:
Дмитро Сухолиткий-Собчук народився 1983 року в Умані. Закінчив Чернівецький політехнічний технікум за фахом архітектор. Отримав ступінь бакалавра на філософсько-теологічному факультеті Чернівецького національного університету. Працював художником у кінотеатрі, оператором на телебаченні, ведучим на радіо. Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, за спеціальністю режисура художнього фільму, майстерня Михайла Іллєнка.

Фільмографія
2013 - «Красна Маланка», документальний, 90 хв
2013 - «Коріння. СНИ», короткометражний ігровий, 15 хв
2012 - «Борода», короткометражний ігровий, 25 хв
2011 -  «Нитка», короткометражний ігровий, 10 хв
2008 - «Отроцтво», короткометражний ігровий, 10 хв



Варто прочитати:






 

Погода

Last Added Events

Сьогодні

most interesting

Туристичне спорядження у Львові

Туристичне спорядження у Львові Магазин туристичного спорядження Gorgany.com. Львів, вул Гнатюка 13, тел: 2555142, www.gorgany.com

Останні коментарі



Варто прочитати: